Post by giagulhanddistmi on Mar 16, 2022 3:07:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Învață Vocabular în franceze ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Învață Vocabular în franceze IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri pentru mai multe monede ▞▞▞
▞▞▞ Învață Vocabular în franceze 2022 version ▞▞▞
Aplicație excelentă pentru a învăța limba franceză. Design grozav al interfeței. O modalitate excelentă de a împărți învățarea nu numai a cuvântului, ci și a pronunției în categorii separate de învățare, practică și testare. Recomand cu siguranta!
Bun نتمنى ان يشمل جميع اللغات العالم
Aplicație foarte convenabilă! Mi-aș dori să-l pot folosi pentru fiecare limbă care mă interesează. Mulțumesc băieți!Este bun mai ales pentru începători. Vă puteți exersa pronunțiile
aplicație foarte frumoasă pentru a urmări cuvintele noi
Aplicație foarte interesantă pentru a învăța o mulțime de vocabular
Tocmai am început să folosesc aplicația și este foarte interesantă.
Grozav
Escape Bubble 어드벤처 lvr
Learn French Vocabulary, Words חינוך xqr
Grozav, grozav, mai grozav
Aplicație grozavă pentru a vă extinde vocabularul francez.
Plina de reclame!
Până acum, bine . Îmi amintesc multe de asta de la școală
Această aplicație este foarte utilă. Am încercat multe, dar acesta mi se potrivește.
Reclamele sunt groaznice.
Tres utile et facile Noua vouă remercions beaucoup!
Aplicația perfectă pentru a construi vocabular
Această aplicație merită să dea stele. Foarte încurajator
Aplicație excelentă pentru creșterea vocabularului
Mică aplicație drăguță.
O aplicație uimitoare pentru mine.
Flashcard-uri grozave. Câteva prea multe reclame
proastă aplicație. nu putea auzi ce se spunea
Mult mai bine decât să faci carduri flash...
Tocmai am început cu această aplicație, dar mi-a plăcut până acum
Aceasta este aplicația pe care o căutam!
Foarte ok
Ar fi bine dacă reclamele nu ar începe să se joace tare de la sine.
Foarte folositoare
Aceasta este o aplicație excelentă.
Îmi place această aplicație👏😍
frumos.. Toate cuvintele de rutină sunt acoperite
Îmi place asta. Este foarte bun pentru incepatori.
Aplicație bună, dar nu pot repeta cuvintele atât cât vreau
Pe partea bună: aplicație excelentă pentru vocabularul francez. Interfață simplă de utilizat O mulțime de cuvinte (aproximativ 3450) Probabil o alegere bună de cuvinte. Are mai multe semnificații pentru unele cuvinte. Poate parcurge oricare sau toate cuvintele din „Învățați” la un moment dat. Am încercat o serie de alte aplicații și aceasta s-a potrivit cel mai bine dorinței mele de a învăța vocabular. Pe de altă parte: cuvântul ciudat este tradus greșit Câteva cuvinte sau mai multe au o pronunție foarte îndoielnică; de remarcat sunt cuvintele care încep cu litera „c”. În „Învățare” „Cuvinte 70” rămâne blocat, chiar dacă am completat toate celelalte cuvinte și toate „Exercă”. În „Învățați” când faceți o greșeală apare o fereastră pop-up. În această fereastră pop-up, când doriți să apăsați „X” pentru a anula și a reîncerca, zona de atingere „X” este prea mică, ceea ce face oarecum greu de atins corect (cel puțin pentru mine). Când un cuvânt francez apare de mai multe ori, unul dintre semnificații este adesea obscur. Destul de reclame. Poate fi iritant mai ales atunci când încercați să procedați rapid. În „Practică” când ai trecut printr-un număr mare de cuvinte (mai mult de 50..100? ) poate deveni confuz și poate rosti un cuvânt destinat unei alte lucrări. Unele cuvinte sunt rostite prea încet pentru a auzi o setare normală a volumului. Observații (nu negative sau pozitive) Nu este util pentru a învăța gramatica Nu este util pentru a învăța conjugările Nivel începător. O mulțime de spațiu pentru funcționalități suplimentare, păstrând totuși o interfață simplă. De exemplu. 1: verbele, atunci când se da clic, leagă la conjugarea celor 5 cele mai populare timpuri (prezent, viitor, trece compus, imperfect și condițional). De exemplu. 2: non-verbe, când se face clic pe link către o lemă (forma de bază) care arată orice alte cuvinte derivate (în engleză lema ar putea fi „frumusețe”, cu cuvintele derivate fiind „frumuseți”, „frumos” și „frumos” și, eventual chiar „înfrumuseţa”.
Mod ușor și eficient de a învăța
Învățarea uimitoare m-a ajutat să obțin note la examenele mele de franceză. Acum îmi pot păcăli frații vorbind franceză FRANCEZĂ
este foarte bine.. dar uneori nu spune cuvântul
Totul ar fi fost excelent, dacă nu faptul că nu ai cum să te autentifici sau să-ți salvezi progresul
Această aplicație este extrem de utilă pentru a-și îmbunătăți vocabularul în franceză. Dar conține reclame care au audio. Deoarece această aplicație trebuie utilizată cu audio pentru pronunție, reclamele bruște cu sunete sunt atât o enervare, cât și o jenă. Prin urmare, vă rugăm să verificați astfel de tipuri de reclame.
Iubește modul în care această aplicație îți construiește vocabularul. Și cum unele dintre cardurile au acum propoziții care să meargă împreună cu cuvântul. În cele din urmă, cum puteți reda acum secțiunea de jocuri la diferitele niveluri. Excelenta aplicatie!
Aplicația este grozavă, mulțumesc. Dar e cam lent.
Bună aplicație... bucură-te de ea.
Mi-a plăcut foarte mult aplicația germană, așa că m-am gândit că aceasta va fi organizată la fel, dar nu are alte forme ale cuvintelor sau măcar un exemplu de propoziție. Dar este bun doar pentru cuvinte și semnificațiile lor. Tocmai am început să-l folosesc, așa că încă nu am apucat să le explorez toate funcțiile.